Deel dit artikel
-

Flink bereikt mijlpaal van 1 miljoen unieke klanten in Nederland

Flitsbezorger Flink heeft de mijlpaal bereikt van 1 miljoen unieke klanten in Nederland. De miljoenste klant in Nederland komt uit Amsterdam en bestelde lunch omdat ze thuis werkte.

Flink constateert dat de omvang van het gemiddelde mandje toeneemt: Er worden veel meer producten per keer besteld, wat leidt tot een stevige toename van het gemiddelde bestelbedrag. Dat ligt inmiddels ruim boven de 30 euro.

Met de aanhoudende inflatie en economische uitdagingen is de consument steeds meer op zoek naar manieren om op hun dagelijkse uitgaven te besparen. Flink speelt hier op in door een uitgebreid assortiment van 170 alledaagse producten aan te bieden onder de noemer ‘Flink lage prijs Assortiment.’ Deze producten zijn in korte tijd zeer populair geworden. Het lage prijs assortiment van Flink varieert van groente, fruit en zuivel tot huishoudelijke producten.

Flink is sinds 2021 in Nederland actief, in meer dan 40 gemeenten. De boodschappenbezorger is ook actief in Duitsland en Frankrijk. In de drie landen is Flink marktleider. Het volgende doel van Flink in Nederland is winstgevend worden, wat naar verwachting in 2024 gebeurt. Flink loopt naar eigen zeggen daarbij voor op schema.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond