Deel dit artikel
-

Flitsmeister helpt winkels pakketjes bezorgen

Verkeersapp Flitsmeister lanceert een nieuwe dienst, Pickup, waarbij het gebruikers vraagt om voor retailers pakketjes te gaan bezorgen bij klanten.

Daartoe houden de makers van de app momenteel een inventarisatie onder zijn eigen 1,7 miljoen gebruikesr en winkeliers. Hen wordt gevraagd zich aan te melden. Met deze informatie in de hand kan Flitsmeister de behoefte onder retailers en het aanbod in kaart brengen en de eerste regio’s logistiek ontsluiten.

In een mail aan zijn gebruikers zegt het bedrijf: “In deze tijd bezoeken minder mensen de winkels en is er een grote behoefte ontstaan om te bezorgen. Veel winkels bezorgen nog niet op dezelfde dag en er is een [grote] hoeveelheid werk. Daar gaan wij samen met jou verandering in brengen.”

Flitsmeister Pickup werkt met vaste prijzen. Een bezorging binnen een straal van tien kilometer levert de bezorger vijf euro op. Tussen de tien en twintig kilometer van de winkel levert 7,50 op en alles daar boven tien euro.

Tegen het AD vertelt directeur Jorn de Vries dat Pickup in een van de volgende release wordt geïntegreerd in de verkeersapp.

Foto: Rani Huttener (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond