Deel dit artikel
-

Flora@Home gaat zelfstandig verder

Flora@Home, onderdeel van PostNL, gaat zelfstandig verder. Het eigendom wordt overgedragen aan Kwekerij Mostert, gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel.

In 2017 startte PostNL het initiatief Flora@Home, een dienst die online retailers de mogelijkheid biedt om bloemen en planten online te verkopen, waarbij PostNL verantwoordelijk was voor de logistiek en inkoop bij kwekerijen en verzending van de pakketten.

Kwekerij Mostert bestaat al sinds het begin van de jaren zestig en is gespecialiseerd in het kweken van diverse speciale kamerplanten. Daarnaast is er de laatste jaren sterk ingezet op e-commerce. De e-commerce tak van dit familiebedrijf verstuurt jaarlijks honderdduizenden pakketten met kamer- en tuinplanten voor meerdere webshops.

Flora@Home zal binnen deze groep de onderneming zijn die e-fulfilment aanbiedt aan aangesloten webshops, retailers en marktplaatsen.

Momenteel is de logistieke operatie van Flora@Home gevestigd in Aalsmeer, maar deze zal geïntegreerd worden in het e-fulfilmentcentrum in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond