Deel dit artikel
-

fonQ wordt licentiepartner voor webshop vtwonen

fonQ neemt vanaf april alle e-commerce activiteiten voor vtwonen.nl en vtwonen.be voor zijn rekening. vtwonen zet daarmee volgende stap naar een ‘nog betere online winkelervaring’.

fonQ gaat voor vtwonen onder andere het voorraadbeheer, inkoop, logistiek, shopmanagement en klantenservice verzorgen. Wat betreft de keuze van collecties en marketing blijft de stijl volledig behouden.

De Home & Living markt is, in vergelijking met bijvoorbeeld fashion, nog behoorlijk traditioneel en offline gericht. fonQ.nl bouwt naar eigen zeggen al geruime tijd aan een winkelplatform waar ontdekken en kopen samenkomen. ‘Door onze krachten te bundelen, kunnen we een leidende rol spelen in de online kansen die er liggen’, zegt Antoine Brouwer, CEO van fonQ.

Voor bestaande klanten verandert er weinig. De online winkel blijft zonder enige onderbreking bestaan en alle bestellingen en retouren worden volledig afgewikkeld.

Deel dit bericht

1 Reactie

jacqueline

Een verandering hoeft niet altijd een verbetering te zijn. In dit geval zeker niet . Het verkeerde produkt ontvangen wat bestemd was voor een cadeau. Helaas uren er aan besteed om zowel telefonisch als per mail om opheldering te vragen. De slechte reviews geven een kijkje op de wijze hoe er met klanten wordt omgegaan. Jammer dat dit bedrijf de stempel onbetrouwbaar krijgt

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond