Deel dit artikel
-

fonQ en NADUVI bundelen krachten; Itai Gross neemt stokje over als CEO

Meubel-outlet Naduvi en fonQ bundelen de krachten. Door gezamenlijke schaal en competenties zal er meer focus komen op een ‘onderscheidend assortiment en klantreis in Home & Living’, zo melden beide bedrijven in een persbericht. Beide merken blijven bestaan met elk hun eigen positionering.

De outlet ging in 2020 van start. 250 leveranciers van meubels, vloerkleden en andere interieurproducten konden er hun overtollige voorraden (bijna) direct aan consumenten verkopen. Naduvi verdient een vaste fee per verkocht product, maar hoeft zelf geen voorraden aan te houden. De coronapandemie wakkerde online winkelen aan en daar kon het platform van profiteren.

Na een eerste seed-ronde van 1,1 miljoen euro haalde de online outlet in 2021 nog eens 8,5 miljoen euro op. De ronde werd geleid door Begin Capital (Londen), aangevuld door All Iron Ventures en FJ Labs, een Amerikaanse investeerder die geld stak in de Nederlandse startup Creative Fabrica.

Nu gaat Navudi verder met (online) woonspecialist fonQ. Financiële details zijn niet bekend gemaakt.

Oprichter Itai Gross wordt aangesteld als CEO van beide merken. Hij volgt Jeremiah Albinus op, die deze rol bijna vier jaar heeft vervuld en het stokje overdraagt.

Itai Gross heeft jarenlange ervaring in Home & Living. In het verleden was hij mede-oprichter en co-CEO van Westwing Benelux.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond