Deel dit artikel
-

Fonq neemt designwebwinkel Direct Design over

Webwarenhuis fonq.nl heeft designwebwinkel Direct Design overgenomen. Het brede assortiment aan producten voor in en om het huis wordt daarmee uitgebreid met tientallen designmerken en meer dan 15.000 artikelen.

Direct Design is in 2004 opgericht en was daarmee één van de eerste online designwinkels. Voor de groei van Direct Design zocht men een partner met de nodige kennis en het bereik om onze designmeubelen voor een groot publiek bereikbaar te maken.

Fonq.nl beschikte al over een aantal hoogwaardige designmerken, waaronder Kartell, Artemide, Normann Copenhagen en Hay. Met de overname van Direct Design worden daar onder andere de merken Pastoe, Driade, Knoll, Thonet en Label aan toegevoegd.

De oprichters van Direct Design worden tevens verantwoordelijk voor de nieuwe designafdeling binnen fonq.nl. “Webwinkels die zich richten op een niche met veel productkennis zijn bijzonder waardevol, maar missen vaak slagkracht om te groeien. Ik sluit niet uit dat dit de laatste overname is op dit vlak”, zegt CEO Patrick Kerssemakers van Fonq.

Deel dit bericht

1 Reactie

Steffen

Gaaf dat die online warenhuizen maar kunnen groeien en groeien!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond