Deel dit artikel
-

Fox Sports heeft nog geen akkoord met kabelaars

Kabelmaatschappijen hebben nog geen deal bereikt met Fox Sports over doorgifte. Woordvoerder Maarten van Rooijen van Fox Sports erkent dat geen enkele maatschappij – inclusief UPC, Ziggo en KPN – een contract heeft getekend.

De onderhandelingen over de vergoeding die moet worden betaald, duren volgens het AD, dat er vandaag als eerste over berichtte, al de hele zomer. Haast is geboden, want over acht dagen begint de Eredivisie. Van Rooijen van Fox Sports blijft optimistisch. ‘We rekenen erop dat het goed komt. Ik denk niet dat je je als kabelaanbieder populair maakt als je geen live voetbal meer doorgeeft. Maar formeel zou het signaal per 1 augustus kunnen stoppen.’

Daarmee is ook onduidelijk wat de kabelaars willen gaan vragen aan consumenten. De internetabonnementen zijn in vergelijking met Eredivisie Live fors verhoogd. Voor een jaarabonnement gaat het bedrag van 99,95 naar 149,95 euro en wie een enkele wedstrijd wil bestellen, betaalt 11,95 euro in plaats van 6,95.

Fox Sports gaat drie pakketten aanbieden: Fox Sports Eredivisie (drie kanalen met nationaal voetbal), Fox Sports International (twee kanalen met buitenlands voetbal) en een combinatiepakket van deze twee.

Deel dit bericht

4 Reacties

Stef

Beetje vreemd. Had al eerder gemeld in een reactie op dit artikel dat de link “berichtte” naar de Volkskrant verwijst en niet naar het AD waarnaar wordt verwezen als bron.

Dus nogmaals.
Redactie, de link onder “berichtte” verwijst naar de website van de Volkskrant en niet naar de Bron (AD) zoals jullie schrijven.

“duren volgens het AD, dat er vandaag als eerste over berichtte, al de hele zomer”

Mocht u deze reactie weer willen verwijderen, neem dan even contact op met reden via e-mail.

Erwin Boogert

Stef, het AD heeft het betreffende verhaal niet op zijn site staan. Dat is een ANP-bericht (http://goo.gl/oOeWFQ), net zoals het verhaal op VK.nl (http://goo.gl/BAF6p7). Wat de inhoud van de gelinkte bron betreft is er dus geen verschil. Het had wel verschil gemaakt als het AD het hele item wel had gepubliceerd.

Don van Riet

De oude tarieven waren al fors te hoog, ik nam daar éénmaal per jaar alleen een proefabo op, dat ik meteen weer opzegde. En verder enkele topwedstrijden op aanvraag voor die 6,95 per keer. Voor die €11,95 ga ik niets bestellen, dan maar via de Chinese site kijken. Iedereen rond voetbalbeelden denkt slapende rijk te kunnen worden, maar dat wordt niks zo.

sibe Willem

Ik baal er een beetje van dat we eindelijk Fox sports in nederland hebben, en dat we dan geen NFL en MLB kunnen krijgen.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond