Deel dit artikel
-

Fox-IT lanceert voorspellend beveiligingsplatform

Het Nederlandse Fox-IT lanceert zijn Cyber Threat Management Platform, dat continu wordt gevoed met informatie over de laatste cyberdreigingen.

De meeste beveiligingsproducten zijn niet ontwikkeld om diepgaande analyses mogelijk te maken. Daarom hebben deze producten zoveel moeite om Advanced Persistent Threats (APTs) en constant evoluerende dreigingen te detecteren en te stoppen, zegt Ronald Prins, directeur en medeoprichter van Fox-IT. ‘We hebben dit platform specifiek ontwikkeld om de onbekende dreigingen op te sporen en te analyseren die tot de eerstvolgende doorbraak van de beveiliging kunnen leiden.’

Het platform omvat dezelfde door Fox-IT ontwikkelde technologie en informatievoorziening die het team van meer dan tweehonderd specialisten gebruikt voor ondersteuning aan bedrijven en overheden.

De oplossing moet sneller antwoord geven op dreigingen, zodat aanvallers minder tijd hebben om hun gang te gaan en de schade kan worden beperkt.

Fox-IT levert het Cyber Threat Management Platform als volledig beheerde dienst, als op zichzelf staande oplossing of als een tussenvorm van beide.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond