Deel dit artikel
-

Franchisnemers VakantieXperts kunnen naam blijven gebruiken

De Vereniging Franchisenemers van VakantieXperts heeft de merknaam uit de boedel van de failliete D-rt Groep kunnen halen. Ook de domeinnaam VX.nl is overgenomen.

Sinds 2014 werd de naam D-rt groep de naam voor de overkoepelende organisatie van D-reizen en VakantieXperts. Bij elkaar had de D-rt Groep ongeveer 450 fysieke reisbureaus in Nederland. In november 2020 zijn VakantieXperts en d-reizen verder gegaan als één merk: D-reizen.

D-rt Groep werd begin april door de rechtbank in Haarlem failliet verklaard. De onderneming was door de coronacrisis flink in financiële problemen gekomen

De deelnemende bedrijven kunnen nu zonder naamswijzigingen de handelsnaam blijven gebruiken en hun activiteiten onder de naam VakantieXperts blijven voortzetten.

De twaalf bedrijven die participeren in de BV die de naam VakantieXperts heeft overgenomen zijn De Planeet, Estee, Travel Service Best, Van der Werf en De Groot 2x, Hagen, Matador 6x, Panta Reizen, Diana van den Berg, Bennekom, Mundisol, Juan Vazquez en Lunteren.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond