Deel dit artikel
-

Freedom Internet: 50 euro abonnement voor 1 Gbps

De nieuwe internetprovider Freedom, die voortbouwt op XS4ALLs oorspronkelijke gedachtegoed, gaat binnenkort verbindingen leveren van 1 Gbps voor 50 euro per maand.

Dat is het eerste detail dat Freedom Internet verklapt in de aanloop naar de publicatie van zijn nieuwsbrief later deze week. Daarin belooft het nieuwe bedrijf meer details prijs te geven over abonnementen en de snelheid waarmee het belangstellende klanten kan aansluiten.

“Het zal een hele klus worden om alle Founding Members aan te sluiten, daar zijn we wel een paar maanden mee bezig.” Om hoeveel abonnees, of in Freedom-jargon: leden, het exact gaat is niet bekend. De organisatie houdt het uit concurrentieoverwegingen op ‘een getal met vier nullen’.

Vijftig euro per maand is vergeleken met Ziggo niet veel. Het kabelbedrijf rekent voor diezelfde snelheid 76,50 euro. KPN houdt de kaarten nog even op de borst en zal op 2 maart bekend maken wat zijn Giga-abonnement gaat kosten.

Freedom Internet wil in de loop van maart de eerste verbindingen gaan opleveren.

Foto: Frerk Meyer (cc)

Deel dit bericht

3 Reacties

Hans

Beste,

50 euro voor 1Gbit aan internet snelheid is duur,de meeste providers zitten tussen de 25 en 39,95 per maand.
Zelf al een provider in de arm genomen en daar betaal ik 39,95 per maand voor 1Gbit snelheid.

.
Groetjes,
Hans

Sjors

Ze zijn er zelfs voor 17,50 per maand.

Wess

Ik vind freedom internet belachelijk duur met het internet en televisie..

Heb altijd bij XS4ALL gezeten en wou zeker overstappen naar freedom, maar dat gaat dankzij die enorme prijzen niet gebeuren die hun rekenen ..

Vind het wel echt schandalig hoog. 9 van de 10 providers zijn veeeel goedkoper.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond