Deel dit artikel
-

Friends of Search 2021 pas in november

Brancheverenigingen DDMA en VIA schuiven de achtste editie van Friends of Search, het grootste searchcongres van de Benelux, door naar 16 november 2021. Ook wordt er dit jaar weer een Belgische editie georganiseerd in samenwerking met zusterorganisatie BAM op 17 november 2021 in The Egg in Brussel.

Met het oog op de COVID-19 maatregelen en de gezondheid en veiligheid van de bezoekers heeft de organisatie besloten beide edities van Friends of Search dit jaar te organiseren in het najaar.

Tijdens Friends of Search brengen internationale sprekers bezoekers op de hoogte van de laatste trends en delen ze hun visie op SEO en SEA anno 2021. Tot slot biedt Friends of Search bezoekers een uitstekende kans om hun netwerk uit te breiden.

Omdat het congres pas in het najaar plaatsvindt organiseert Friends of Search twee Friends of Search webinars, exclusief voor tickethouders. Op 8 juni geeft SEO-consultant Barry Adams een webinar over technische SEO anno 2021. Op 14 september geeft Gianluca Binelli, oprichter van PPC Marketing Agency Booster Box, een webinar over een nog nader te bepalen onderwerp. Tickethouders kunnen zich gratis aanmelden via de Friends of Search website.

Voor de Nederlandse editie organiseert Friends of Search voor de tweede keer de Friends of Search Awards. In de categorieën ‘Beste Search Engine Optimization (SEO)’ en ‘Beste Search Engine Advertising (SEA)’ strijden de beste searchspecialisten om de felbegeerde de eerste plek. De winnaars krijgen de unieke kans om tijdens Friends of Search hun case aan een internationaal publiek te presenteren. Inzendingen openen op 25 mei 2021.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond