Deel dit artikel
-

Gadero opent showroom in Breukelen

Online houthandel Gadero opent volgende week een showroom en afhaalpunt voor bestrating en tuinhout. De locatie in Breukelen ligt vlakbij de A2 tussen Utrecht en Amsterdam.

De plek nabij de snelweg moet voor aantrekkingskracht uit de grote omgeving zorgen. Niet enkel kunnen klanten van webshop Gadero er hun orders afhalen, er is ook een voldoende groot magazijn om spontane orders ter plekke in te vullen.

Er is een binnen- en buitenshowroom. Directeur en oprichter Henk Jan Bijmolt: “Hier toont Gadero buiten voorbeelden van houten overkappingen, meer dan twintig soorten vlonders, allerlei schuttingen, gevelbekleding en sierbestrating.”

“Op het terrein staat tevens een uitkijktoren met uitzicht over de showroom en de rivier de Vecht. Met QR-codes kan de klant prijzen en info opvragen van alle getoonde artikelen. Tevens presenteren twee televisies populaire filmpjes met klustips en inspiratie.” Dat zijn vermoedelijk filmpjes die de ondernemer zelf maakte voor zijn YouTube-kanaal. Dat bereikt binnenkort twee miljoen views.

Deel dit bericht

1 Reactie

gadero - Gadero

De juiste datum van de opening is woensdag 27 maart – 14-17u

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond