Deel dit artikel
-

Galaxy Watch verbeterd met nieuwe update

Samsung kondigt een update aan voor de slimme horloges Galaxy Watch4 en Galaxy Watch4 Classic. Met onder meer verbeterde functies voor geavanceerde intervaltraining en een nieuw slaapcoachingsprogramma.

De zogenoemde Body Composition-update geeft je inzicht in hoe het ervoor staat met je gezondheid. Je kunt specifieke doelen stellen en je gewicht, vetpercentage en spierdoelen exact monitoren in de Samsung Health-app. Het digitaal fitnessprogramma is samengesteld door acteur Chris Hemsworth.

Met de Galaxy Watch was het al makkelijk om je slaap bij te houden, maar met Sleep Coaching is het volgens Samsung nog eenvoudiger om betere slaapgewoonten te ontwikkelen. Gedurende zeven dagen monitort het programma je slaappatronen.

Voor een gezonde nachtrust is een vredige en stille omgeving essentieel. Galaxy Watch4 herkent het als je in slaap valt en zet vervolgens automatisch alle door Samsung SmartThings aangestuurde lichten uit, mocht je die hebben.

In combinatie met de BioActive Sensor-technologie en de Samsung Health Monitor-app meet de Galaxy Watch verder zowel je bloeddruk (BP) als je ECG. In 2020 werd de Samsung Health Monitor-app geïntroduceerd en momenteel is de app beschikbaar in 43 landen wereldwijd. In maart komen er nog eens elf bij, waaronder Canada, Vietnam en Zuid-Afrika.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond