Deel dit artikel
-

GAMMA start webverkoop doe-het-zelfartikelen

Intergamma is in Nederland gestart met de onlineverkoop van doe-het-zelfartikelen via de webshop van GAMMA Nederland. De retailer is in eerste instantie gestart met de verkoop van een volledig assortiment gereedschap. Consumenten kunnen ervoor kiezen de pakketten door PostNL bij hen thuis te laten bezorgen dan wel bij een GAMMA-bouwmarkt naar keuze.

De webshop is een volgende stap in de realisatie van de onlinestrategie van GAMMA, zo laat het bedrijf in een persbericht weten. In de komende maanden zal zowel het assortiment in de webshop als het aantal aan de consument geboden functionaliteiten, afhaal- en bezorgmogelijkheden snel worden uitgebreid.

De artikelen die worden verkocht liggen op voorraad bij Katoen Natie in Antwerpen. PostNL bezorgt de pakketten op elk (huis)adres in Nederland of bij een GAMMA-bouwmarkt in Nederland naar keuze. De afhandeling van de pakketten bij de informatiebalie van de GAMMA-bouwmarkten vindt plaats met de door PostNL ter beschikking gestelde apparatuur. De komende maanden wordt de dienstverlening van PostNL verder uitgebouwd.

De nu geopende webshop is het eerste resultaat van de februari 2013 aangekondigde strategische samenwerking tussen PostNL en Intergamma B.V., die als franchisegever onder andere de formule GAMMA Nederland exploiteert.

Deel dit bericht

2 Reacties

Jelle Kolleman

Tuurlijk. Ik ga online gereedschap kopen.. en dan haal ik het eenvoudig bij de balie in de Gamma op. Top idee! Dat wilde ik al heel lang, eindelijk is het zo ver!

Ernst

Het zal is tijd worden!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond