Deel dit artikel
-

Geert Rietbergen naar Macaw International

Geert Rietbergen gaat aan de slag bij Macaw en wordt daar verantwoordelijk voor de internationale groeiambities.

Als director International Delivery draagt Rietbergen zorg voor het integreren, aansturen, uniformeren en verder professionaliseren van de internationale delivery-organisatie die Nederland, Duitsland en Litouwen omvat. 

Eerder stond hij aan de top van Emakina Group. Als laatste was hij daar verantwoordelijk voor overnames en het uitbreiden van de activiteiten in het Midden-Oosten en Azië. In een verder verleden was hij oprichter en managing partner van Suntzu en grondlegger van het huidige Emakina.nl.

Macaw heeft momenteel 450 werknemers en wil in 2025 een leidende Europese speler zijn met 1000 medewerkers. In maart van dit jaar lijfde Macaw het digitale bureau netzkern in, met vestigingen in Wuppertal en Hamburg. Rietbergen zal de Duitse divisies opnemen in de internationale delivery-strategie en -aanpak. Macaw wil zijn internationale expansie voortzetten via zowel autonome groei als acquisities waarbij de focus zal liggen op Microsoft- en Sitecore-specialisten met een speciale focus op data, customer experience-oplossingen en bedrijfsapplicaties.   

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond