Deel dit artikel
-

Flinders gekozen tot Logistieke webshop van het jaar

Flinders is zojuist gekozen tot Logistieke Webshop van het Jaar. Bij de finale ging het tussen twee partijen KPN en Flinders. De winnaar werd bekend gemaakt op E-commerce Live!

De woonwebshop voor designproducten en accessoires ontving de prijs in de Beurs van Berlage te Amsterdam uit handen van juryvoorzitter Egbert Guis. “Wat tijdens ons jurybezoek met name in het oog sprong was dat Flinders van hun logistieke proces echt een USP maakt in haar propositie. Dit levert Flinders de laatste jaren een behoorlijke groei op. Als deze groei zich doorzet, zal het wel een uitdaging worden om dezelfde kwaliteit te blijven bieden rondom hun aflever proces. Maar wij hebben er het volste vertrouwen in dat Flinders dat gaat lukken, omdat het bedrijf met een adaptieve groeistrategie continu schakelt op de ontwikkelingen in de markt. Dit zorgt ervoor dat in de complexe logistiek van de meubelfulfilment alles blijft ‘rijmen’.”

Flinders is tegenwoordig een volwaardige omnichannel organisatie: Naast webwinkels in Nederland, België en Duitsland is er ook een fysieke winkel in Zaandam en zijn er twee Flinders cafés in Hilversum en Groningen. Flinders heeft de grootste voorraad designmeubels van de Benelux.

Vanuit een modern warenhuis in Amsterdam worden designmeubels zeven dagen per week uit eigen voorraad geleverd aan klanten in Nederland, België en Duitsland.

De jury had ook alle lof voor de verliezend finalist KPN. Hun ambitie op de klant op elk moment in de logistiek keten te informeren sprak de jury erg aan. Alhoewel er meerdere partijen in dit proces voor KPN werkzaam zijn, heeft de klant toch continu het gevoel dat ze met KPN zaken doen.

Dit jaar bestond de jury uit voorzitter Egbert Guis (de Guise), Tom van Woensel (TU Eindhoven), Paul Haagh (Vanderlande), Niels Agatz (Erasmus Universiteit) en Nick Beckers (evofenedex).

De verkiezing Logistieke Webshop van het Jaar is een initiatief van DeliveryMatch, Clear Focus Group, Events Development en Webshop Keurmerk.

Foto’s: Peter Boer

Deel dit bericht

2 Reacties

Harry Bijl - INretail

Een verdiend succes! Proficiat team Flinders.

Jos Swarte

Proficiat voor het team dat deze prijs terecht heeft gewonnen. Jullie staan aan de top!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond