Deel dit artikel
-

‘Geniale denkers’ richten innovatie-denkhotel op

Edward de Bono, Daan Roosegaarde, Annemarie van Gaal en Alexander Rinnooy Kan richten binnenkort een innovatie denkhotel op. Het doel is 400 bedrijven succesvol te laten innoveren.

De trend van 2017 is waarde creëren, zeggen de initiatiefnemers. Succesvolle bedrijven doen iets wat anderen niet doen. Ze koppelen hun DNA aan een megatrend, haken in op latente behoeften van doelgroepen en lossen een relevant maatschappelijk probleem op.

De oprichting van het denkhotel valt samen met een evenement in het Amstel Hotel in Amsterdam op 1 juni genaamd Het Innovatiespel. Daarvoor worden verschillende zalen ingericht. Als je alle zalen hebt doorlopen, weet je hoe je van je bedrijf een succesvol innovatief concept maakt.

Tegelijkertijd geven ‘disruptors van deze tijd’ in Theater Carré hun geheimen bloot hoe je kunt innoveren én een wereldprobleem kunt oplossen. Onder hen Bas van Abel (Fairphone), Kim Liebregts (Tesla Motors), Joris Beckers (Picnic) en Victor van Tol (Snappcar). Deze masterclass is bedoeld voor CEO’s, innovatiemanagers en professionals die inzien dat alle businessmodellen eindig zijn en willen leren hoe ze hun bedrijf tijdig kunnen innoveren.

Ook wordt een boek ‘Het ei van Columbus’ gelanceerd met een praktische methode die je bedrijf in 10 stappen ‘omtovert tot een succesvol innovatief concept’.

Foto: Astrid Verhoef

Deel dit bericht

2 Reacties

piet

Heel leuk idee…. Maar in de praktijk denk je in een hotel maar aan een ding en zie ik het meer als een excuus voor het management om een middagje met de secretaresse door te brengen.

Monique Juffermans - Het ei van Columbus

Dag Piet,
Heel leuk bedacht, maar dat is niet out of the box denken, maar IN the box denken! 🙂

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond