Deel dit artikel
-

Genomineerden Dutch Search Awards bekend

De jury van de Dutch Search Awards maakte vandaag de shortlist bekend. Dit zijn de agencies en merken die kans maken op een award tijdens de Dutch Search Awards-ceremonie op 2 december 2022 in DeFabrique, Maarssen.

Dit jaar zijn er een aantal nieuwe kansmakers, namelijk: ‘Beste affiliate campagne’, ‘Beste retargeting campagne’, ‘Beste Discovery campagne’, ‘Beste Performance Max campagne’ en ‘Beste Shopping campagne’. Het aantal inzendingen was wederom groot voor alle 33 awards die worden uitgereikt tijdens het gala-event. De genomineerden zijn bepaald door een vakjury.

Alle genomineerden voor een Dutch Search Award 2022 zijn hier te vinden.

Naast de introductie van de nieuwe categorieën is Spotler dit jaar voor het eerst sponsor van de categorie ‘Beste e-mailmarketing campagne’. Channable sponsort de categorie ‘Beste PPC B2C campagne’ en in samenwerking is de categorie ‘Beste gebruik van marketplaces’ ontstaan. Ook heeft de Dutch Search Awards nieuwe partnerships gesloten dit jaar, waaronder met Hunch.

In de categorie ‘Excellence’, waaronder vallen: ‘Beste agency (small)’, ‘Beste agency (large)’, ‘Beste in-house team’, ‘Beste newcomer’, ‘Beste advertising consultant’ en ‘Beste SEO consultant’, bestaan de eindscores uit 50% juryoordeel en 50% publiek. De uiteindelijke winnaar van elke categorie wordt op het podium geroepen tijdens de awarduitreiking op 2 december 2022. Ron Simpson en Veronica van Hoogdalem presenteren de feestelijke uitreiking.

Foto: Lee Haywood (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond