Deel dit artikel
-

Genomineerden Friends of Search Awards 2021 bekend

ViaBOVAG.nl, Smulweb en Intergamma maken kans om de Friends of Search Awards te winnen in categorie Search Engine Optimization (SEO). In de categorie Search Engine Advertising (SEA) dingen Albert Heijn, HEMA en Heinen Delfts Blauw mee.

Bij de beoordeling van de inzendingen keek de jury naar hoe de cases zich onderscheiden in helder strategisch denken, innovatie, effectiviteit, tastbare resultaten, duidelijkheid en privacyvriendelijk en verantwoord datagebruik.

De jury bestaat uit een internationaal team van onafhankelijke search-experts met naast Barry Adams: Kirk Williams (ZATO), Purna Virji (LinkedIn), Kate Adams (Google), Frederick Valleys (Optmyzr), Astrid Kramer (Astrid Kramer Consulting), Marcus Tober (Searchmetrics) en Linda Hogenes (Coolblue).

De uitreiking vind plaats tijdens de Nederlandse editie van searchcongres Friends of Search 2021 op 16 november in de Kromhouthal in Amsterdam.

De Friends of Search Awards zijn een initiatief van brancheverenigingen DDMA en VIA Nederland. De awards worden dit jaar voor de twee keer uitgereikt.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond