Deel dit artikel
-

Genomineerden Shopping Awards 2021 bekend

LEDDirect, CameraNU, Jumbo, fonQ en Bugaboo zijn enkele van de bedrijven die in aanmerking komen voor de Shopping Awards, die donderdag 25 maart aanstaande worden uitgereikt. De volledige lijst is hier te vinden.

Vanwege de maatregelen rondom de covid-19-pandemie vindt de uitreiking van de Shopping Awards, de prestigieuze onderscheidingen op het gebied van digital commerce, dit jaar online plaats.

De Shopping Awards zijn opgedeeld in verschillende categorieen. Ze belonen de algemene kwaliteit van online activiteiten, de integratie van kanalen en de digitale stappen die bedrijven hebben gezet. De prijswinnaars worden bepaald door een combinatie van publieksstemmen en beoordelingen van vakexperts.

Naast de Shopping Awards worden dit jaar ook Vakprijzen uitgereikt. Hieronder vallen onder meer prijzen rondom de actuele e-commerce thema’s logistiek en marktplaatsen en de Beste Starter Award.

De genomineerden, op alfabetische volgorde:

B2B Award powered by Intershop
eki.nl
Eshuis
Vanderlande

Beste Starter Award
Bloom Makery
Fotobehang.com
www.12taste.com

Logistiek Award powered by DHL
Blokker BV
testalize.me
Kleertjes.com

Marketplace Seller Award powered by bol.com
DGM Outlet b.v.
MaxiMondo.com
Mies to Go
TOM B.V.

Hieronder vind je de tien hoogst genoteerde bedrijven in de Ecommerce50, de lijst van snelgroeiende Nederlandse e-commerce bedrijven. De ranking wordt 25 maart bekendgemaakt.

Genomineerden Ecommerce50 powered by Sound of Data
Bloeddrukmeter.shop
Case2go.nl
HUUS.nl
Muscle Meals
Pip Studio
Refurbished.nl
TOM
Toppy
Werk aan de Muur
www.sbsupply.nl

Uitreiking
De uitreiking is te volgen via de website van de Shopping Awards. Deze vindt op 25 maart plaats van 19:00 tot 20:00 uur.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond