Deel dit artikel
-

Getir opent eerste franchisewinkel in Berlijn

Flitsbezorger Getir is van plan om in het najaar zijn eerste franchisewinkel in Berlijn te openen. Het concept is bedoeld om lokaal aanbod en digitalisering bij elkaar te brengen.

De winkel om de hoek zal de komende jaren een steeds belangrijkere rol gaan spelen in de bevoorrading van de bevolking, zegt General Manager Karthik Harith tegen Rundschau fur den Lebensmittelhandel. ‘Dit is precies wat onze franchisewinkels gaan bieden: aantrekkelijke producten, een uitstekende app, korte levertijden en aan de balie staat de eigenaar van de winkel, die zelf in de wijk woont.’

Na Berlijn zijn winkels gepland in Hamburg, Dortmund, Düsseldorf, Keulen, München en Neurenberg.

Getir Nederland test inmiddels ook in Nederland fysieke winkels uit, al is het concept anders. Bij plaatselijke Getir vestigingen kunnen klanten met een tablet boodschappen bestellen en afrekenen. Een orderpicker loopt door het DC om de bestelling op te halen.

Ook is Getit samenwerking gestart met De Lokalist, een landelijke online boodschappendienst voor lokale boodschappen. Producten van kleinschalige boeren, telers, producenten en winkeliers worden binnen 10 minuten bezorgd in de stad Utrecht.

Getir startte in 2021 in het VK, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië, Portugal en de Verenigde Staten.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond