Deel dit artikel
-

Global breidt Digitale Out-of-Home netwerk uit met 378 NS schermen

Global Media & Entertainment mag ruim 370 digitale schermen op de 20 drukstbezochte stations (waaronder Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal, Den Haag Centraal en Rotterdam Centraal) toevoegen aan het DOOH-portfolio, oftewel buitenreclame. Global heeft ruim 3.300 digitale schermen verdeeld over tankstations, treinstations, supermarkten en winkelcentra.

Vanaf 1 februari worden alle digitale schermen op de grootste treinstations voor de komende drie jaar door Global geëxploiteerd. Het digitale netwerk van NS bestaat op dit moment uit 365 75-inch DOOH schermen en 13 grootformaat schermen.

Global maakt het voor adverteerders makkelijker om de gewenste doelgroep te bereiken door middel van hun zogenoemde doelgroeppakketten. Deze reeds bestaande pakketten worden aangevuld en versterkt door het NS Netwerk. Ze bestaan uit zorgvuldig geanalyseerde timings op basis van het verplaatsingsgedrag van de doelgroep.

Uit de NOM Doelgroep Monitor blijkt dat het overgrote deel van de frequente reizigers tussen de 20 en 49 jaar is. De reiziger spendeert gemiddeld 7 minuten op de perrons. Dit is de perfecte tijd om als adverteerder de beoogde consument te bereiken, stelt de exploitant. Vooral omdat in deze wachtsituaties de (D)OOH-boodschap tot drie keer beter wordt onthouden dan tv-reclames.

 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond