Deel dit artikel
-

Go Sharing staakt tijdelijk activiteiten door faillissement partner

De deelscooters van Go Sharing zijn in heel Nederland niet meer te gebruiken. GoSharing least de scooters en fietsen van GreenMo, door het faillissement is plots een probleem met de verzekering van de voertuigen ontstaan, meldt het AD.

De curator eist dat de deelvoertuigen niet in gebruik zijn en dat de e-bikes van straat worden gehaald zolang deze nog van GreenMo worden geleased.

Momenteel wordt gewerkt aan het overzetten van het leasecontract en een nieuwe overeenkomst met de verzekeraar.

GreenMo Services BV is een Nederlands bedrijf uit Waardenburg, dat behoorlijk wat investeringen wist binnen te halen. Naast GoSharing leverde het aan Domino’s Pizza, Thuisbezorgd en de politie.

De grootste verhuurder van e-bikes in Nederland nam in mei 2021 nog het onderhoudsbedrijf Helmstadt over, een specialist in het leveren en onderhouden van elektrische voertuigen voor onder meer Defensie en de gemeente Amsterdam.

Go Sharing kondigde in november vorig jaar al aan dat het zich zou terugtrekken uit 17 minder rendabele steden. Er bleven 13 andere steden over als Rotterdam, Den Haag, Breda, Den Bosch, Tilburg en Leeuwarden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond