Deel dit artikel
-

GoDaddy koopt WordPress-specialist

Hoster GoDaddy neemt voor een onbekend bedrag de WordPress-specialist WP Curve uit Australië over om zijn eigen portfolio rondom het veelgebruikte CMS uit te breiden.

GoDaddy uit Amerika neemt het grootste deel van de medewerkers van het drie jaar oude bedrijf over. Een van de oprichters stapt uit en vermoedelijk komt het adminstratieve werk ook in handen van het nieuwe moederbedrijf.

WP Curve helpt bedrijven om hun WordPress-site te verbeteren. Dat kan gaan om SEO-, design- of conversieoptimalisatie maar ook pluginbeheer en security. In feite alles om het CMS professioneel, bedrijfskritisch op schaal in te zetten. Hoeveel omzet het 39 koppen tellende bedrijf genereert is niet bekend, wel dat het winstgevend is en abonnement verkoopt vanaf 79 dollar per maand.

Deze betaalde service voor bedrijven vult bij GoDaddy het gat tussen de reguliere gratis klantenservice en de support dit zijn Pro-klanten krijgen.

Recent namen de Amerikanen ook de WordPress-specialist ManageWP over, een dienst waarmee bedrijven meerdere WP-sites kunnen beheren.

Foto: Paul Perton (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond