Deel dit artikel
-

Gokbedrijf Unibet krijgt Nederlandse vergunning

 

Unibet heeft van de Kansspelautoriteit een online gokvergunning gekregen. De domeinnaam waarmee Optdeck Service Limited (onderdeel van de Kindred Group) gaat exploiteren, is unibet.nl. Men verwacht binnen enkele dagen live te gaan.

Hiermee betreedt een van de grotere gokaanbieders de Nederlandse markt.

Vorig jaar moest Unibet de Nederlandse markt verlaten, vlak voor de opening van de online kansspelmarkt. Vanwege overtredingen in het verleden zat het bedrijf nog op het strafbankje en moest men de afkoelingsperiode afwachten.

‘Nederland is een grote en belangrijke Europese markt, waar we graag met een lokale licentie in opereren,’ stelt het bedrijf in een persverklaring. ‘Als onderdeel van onze langetermijnambities en -strategie willen we Nederlandse klanten een veilige, beveiligde en vermakelijke gokervaring bieden.’

Unibet betreedt de Nederlandse markt onder moeilijk omstandigheden nu de reclamemogelijkheden aan banden worden gelegd. Mogelijk rekent het bedrijf op de terugkeer van oude klanten.

Kindred organiseert op 14 september een Capital Markets Day (CMD) in Londen, waar de groep zijn strategie zal toelichten.

Foto Shutterstock

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond