Deel dit artikel
-

Google Play Music in Nederland beschikbaar

Google Play Music is vanaf vandaag beschikbaar in Nederland. Gebruikers hebben de mogelijkheid om hun persoonlijke digitale muziekcollectie met anderen te delen of uit te breiden door nieuwe muzieknummers aan te schaffen.

In augustus was de Spotify-kloon al live gegaan in een groot deel van Europa, maar Nederland zat er toen nog niet bij.

Muziek kan worden afgespeeld vanaf elke computer, Android-tablet of Android-smartphone. Alle vooraf geselecteerde nummers zijn ook offline te beluisteren als er geen internetverbinding beschikbaar is. Gebruikers kunnen tot 20.000 nummers uit hun eigen collectie uploaden. Daarnaast is er de keuze uit meer dan 18 miljoen nummers uit de catalogus. Het All Access abonnement biedt ook de mogelijkheid om een eigen muziekkanaal te creëren, zonder advertenties.

All Access is een maand gratis uit te proberen. Daarna kost de dienst 7,99 euro per maand. Na 15 november 2013 wordt het tarief 9,99 euro per maand, met een gratis proefperiode van 30 dagen.

Deel dit bericht

1 Reactie

Martijn Brouns

Heb me redelijk snel aangemeld en vind het aanbod, de kwaliteit en de GUI erg mooi. Met een prijs van 7,99 zitten ze erg goed. Mist nog een ding: makkelijk play lists delen en importeren van vrienden. De rivaliteit met FB helpt dan niet. G+ is geen alternatief helaas.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond