Deel dit artikel
-

Google Wallet gaat meer passen ondersteunen

Google Wallet begint steeds meer te lijken op Apples digitale portemonnee. Gebruikers kunnen binnenkort passen met een QR-code of streepjescode toevoegen aan de app. Het bedrijf noemt als voorbeelden een sportschoolpas of parkeerpas.

Ook wil Google trein- en vliegtickets aan Wallet toevoegen, voor zover die worden verstuurd via de Google Messages app. Ook restaurantreserveringen kunnen worden opgenomen in se Wallet.

Amerikaanse en Britse gebruikers kunnen binnenkort hun zorgverzekeringskaart toevoegen aan Wallet, al zijn daar wel wat voorwaarden aan verbonden.

Vanaf donderdag kunnen gebruikers in de staat Maryland daarnaast hun ID-kaart of rijbewijs toevoegen aan de Wallet-app. Daar komen straks meer Amerikaanse staten bij.

Deel dit bericht

4 Reacties

Barry

Hmm, m’n Sligro pas staat er allang in. Met alleen streepjescode.

Huub

Ik vind het goed dat dit zo kan en dat dit ook komt maar ik vind het ook belangrijk dat de beveiliging van de pinpas ook beter word zoals als je gaat betalen dat je gewoon jou vinger of gezicht of pincode kan invoeren als je wilt betalen want omdat je meer je telefoon bij je hebt is dat wel handiger (ik gebruik gewoon mijn pinpas) maar miss is dit voor andere mensen handiger en ook als jij je pinpas bent vergeten (heb ik ook af en toe)

Alexandra - Geen

Ik wil zeker zijn dat ik safe zit en heb zelfs faceid er boven op gegooid heb Vodafone abonnement nl via mijn broer

Danny

En dan kunnen ze alles blokkeren als je iets verkeerds doet… langzaam koppelen ze alles van je aan die app

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond