Deel dit artikel
-

Gospooky opent kantoor in New York

Socialspecialist Gospooky opent een afdeling in New York. Het bedrijf wil zijn Amerikaanse klanten op hun thuismarkt kunnen bedienen. Om dat proces te begeleiden is marketingveteraan en voormalig Snap-executive Jeff Miller toegetreden tot de Raad van Bestuur.

Als toevoeging op het huidige internationale team van Gospooky zal het bureau komend jaar de nadruk leggen op het samenstellen van een Amerikaans team. Het nieuwe team, bestaande uit creatives, producers en strategen, gaat het aanbod van creative concepting, productie en onderzoek en ontwikkeling in de VS uitbreiden.

“Na zes succesvolle jaren in Amsterdam maken we met veel enthousiasme de overstap naar de Amerikaanse markt,” aldus Gospooky-oprichter Tim van der Wiel (foto, rechts). “De keuze voor New York was een no-brainer, aangezien veel van onze opdrachtgevers er zitten.”

Gospooky is in 2016 in Amsterdam opgericht. Er werkt nu zo’n honderd man die content, AR en social advertisingstrategieën ontwikkelen en uitvoeren voor merken als JBL, Snap Inc., Unilever, Amazon Prime Video, Dior en KLM.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond