Deel dit artikel
-

Greenhouse Group voegt labels samen in Greenhouse

Greenhouse Group voegt per 1 februari alle merken van zijn bureaus samen tot één nieuw label: Greenhouse.

Dat betekent dat de Eindhovense merknamen Blue Mango Interactive, Fresh Fruit Digital, We Are Blossom, LemonPI en PubNx en Bannerconnect uit Sittard sneuvelen. Deze verandering heeft voor de werknemers geen gevolgen.

Enkel voor creatief bureau We Are Blossom wordt nog een kleine uitzondering gemaakt. Dat gaat verder onder de naam Blossom_Greenhouse vanwege zijn sterke merk- en marktpositie.

Directeur Marion Koopman legt per mail uit: “Hiermee doorbreken we de barrière tussen branding en performance. Door de data-, media-, creative- en tech-expertises dagelijks in klantteams te laten samenwerken, om als één krachtig en flexibel geheel de ambitieuze business-doelstellingen van onze opdrachtgevers te behalen.”

Het samenvoegen van de labels vloeit voort uit strategische koerscorrectie bij moederbedrijf WPP. De nieuwe topman Mark Read bepaalde eind zomer 2018 dat dochterbedrijven meer moesten gaan samenwerken en kennis en hulpmiddelen met elkaar delen. De bedrijvengroep WPP is te veel los zand, eerder een geheel van losse specialistische communicatie- en reclamebureaus. Niet meer van deze tijd, aldus Read.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond