Deel dit artikel
-

Greetz start met same day-deliveries

Het wordt nog moeilijker om op de dag van iemands verjaardag geen verrassing te laten bezorgen. Kaartensite Greetz.nl begint met same day-deliveries.

Bezorgen op zondagen doet Greetz al. Bijvoorbeeld op een Valentijnsdag of moederdag. Aan de bezorgopties wordt een extra dimensie toegevoegd: bezorgingen op dezelfde dag.

Bestellingen van kaarten, ballons, dozen chocolade of bloemen die voor twee uur ‘s middags worden geplaatst, kunnen dezelfde dag nog worden afgeleverd. De logistiek partner is Dynalogic.

Directeur Niek Veendrick: “Dat had bij ons wel wat meer voeten in de aarde dan bij reguliere webshops, omdat je bij Greetz een groot deel van het assortiment kunt personaliseren met een foto of naam. En je kunt overal een wenskaart aan toevoegen, die we ‘on demand’ drukken. “

“We maken het al langer mogelijk om op speciale zondagen, zoals Moederdag en Vaderdag, je verassing te laten bezorgen.” Veendrick zegt over het bezorgtarief op deze speciale dagen dat het een premieprijs is van acht euro. “De bezorgkosten van acht euro per kaart weerhielden duizenden mensen er niet van om op Moederdag een kaartje te laten bezorgen.” Leveringen op zondag worden vanaf vandaag ook standaard aangeboden voor kaarten in combinatie met een cadeau.

De ondernemer nam eerder deze week tijdens E-commerce Live deel aan een paneldiscussie over omnichannel retailing. Zijn positie voor Greetz met betrekking tot fysieke verkooppunten is duidelijk. “We openen geen eigen winkels”, ondanks het feit dat ze – zoals Flinders laat zien – conversieverhogend werken. “Pop up-stores kan, winkels niet.”

Foto: Brian Glanz (cc)

Deel dit bericht

1 Reactie

Appelschiller

Aflevering op dezelfde dag van je wenskaart, dit gaat ze zeker wel geld opleveren. Al die mensen die de verjaardagen vergeten zijn nog net even op het laatste moment die kaart bestellen!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond