Deel dit artikel
-

Groningers bouwen social reisgids

De ontwikkelaars van Travelmap uit Groningen bouwen een internationale reisgids die socialmedia als bron voor reisadvies gebruikt.

Een team van acht ontwikkelaars is al maanden bezig met Suggestme.com, een site die binnenkort live moet gaan. Het is naar eigen zeggen de de eerste sociale reisgids die reizigers uitsluitend actuele reissuggesties zal geven op basis van social media. Hij gebruikt Twitter, Facebook en Foursquare om tips te geven.

Meer details geeft Henk Jan Bijmolt van Travelmap vooralsnog niet.

Bijmolt verkocht in juni 2012 zijn affiliatenetwerk Cleafs aan de Nederlandse tak van Affilinet. Het was in eerste instantie de bedoeling dat hij daar zou aanblijven. “Als rasondernemer ging het toch weer kriebelen om voor mezelf verder te gaan.” Hij verwierf daarop een belang in een bedrijf dat hij net had afgestoten, Travelmap. “Daar ben ik marketeer.”

In de afgelopen dagen lanceerde hij vanuit Travelmap ook de huissites Huza.nl. Dat beoogt de Europese markt voor vakantiehuisjes wat toegankelijker te maken. De onderneming verdient geld met affiliatelinks en directe deals met de eigenaren van vakantiehuisjes.

Deel dit bericht

2 Reacties

David

serial ondernemers, altijd respect voor.

Michiel v A

Leuk concept. Succes Peter en collega’s!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond