Deel dit artikel
-

Groter bestelvenster Vandaag Bezorgd bij Bol.com

Klanten van bol.com kunnen nu tot in de middag bestellingen opgeven om deze vervolgens toch dezelfde dag nog thuis te ontvangen.

De uiterste besteltijd (de zogeheten cutt-off) van Vandaag Bezorgd wordt met twee uren verlengd tot 14:00 uur. Hiervoor schakelt bol.com de diensten van RedjePakketje in, dat louter sameday-bezorgingen doet in heel Nederland.

Niet het hele assortiment van bol.com is beschikbaar voor bezorging op dezelfde dag. Enkel items die vallen onder het Select-programma. Dat zijn 350.000 producten die heel vaak worden besteld. Ze liggen als het ware voor het grijpen.

De bezorging is gratis voor abonnees van Select, het bezorgabonnement van de webwinkel. Andere klanten betalen een paar euro bezorgkosten.

Algemeen directeur Huub Vermeulen legt in een persbericht uit: “Met de verkorte levertijd van Vandaag Bezorgd kunnen onze klanten vanaf nu tijdens de lunch iets bestellen en dat bij het diner al in huis hebben. Daarmee nemen we de tijd van wachten op je bestelling bijna helemaal weg en maken we zelfs spontane feestjes mogelijk, zoals een BBQ die wordt gepland zodra de zon doorbreekt.”

Logistiek dienstverlener RedjePakketje verwacht na de zomer nog een aantal grote klanten te contracteren. Om zijn activiteiten op te schalen is het nog op zoek naar nieuwe chauffeurs die van en naar zijn zeven hubs verspreid over Nederland kunnen rijden.

De samenwerking met logistiek partner PostNL voor bezorgingen op dezelfde dag wordt gehandhaafd.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond