Deel dit artikel
-

GVB lanceert wervingscampagne met AI-beelden

GVB lanceert een employer branding campagne, waarbij AI is verwerkt in echte beelden. De campagne is gemaakt in samenwerking met SteamTalmark, het communicatiebureau waarmee GVB zijn werkgeversmerk en -propositie ‘Verbind de wereld in Amsterdam’ ontwikkelde.

De AI-campagne is een doorontwikkeling van een eerdere employer branding campagne, die nog volledig met echte fotografie was gemaakt. In de vernieuwde campagne zijn echte omgevingsbeelden gecombineerd met AI-beelden. De beelden van de GVB-voertuigen en -stations zijn echte foto’s, de modellen zijn gegenereerd door AI.

Het werken met AI-beelden is een experiment. Het vervangt geen echte GVB’ers. In plaats van modellen van een modellenbureau experimenteert GVB met de inzet van modellen gegenereerd door AI.

Deze campagne is vanaf 8 juli te zien via online media en out-of-home-borden in Groot-Amsterdam. De eerste uitingen ‘Tover een lach op haar gezicht’ en ‘Zorg dat ze veilig thuiskomt’ gaan deze week live. In augustus volgen nieuwe campagne-uitingen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond