Deel dit artikel
-

Haagse Hofstede Dier & Tuin overgenomen door Pets Place

Pets Place heeft de Haagse dierenwinkel met tuincentrum Hofstede Dier & Tuin overgenomen. De ruim 5000 vierkante meter tellende winkel wordt het 170e filiaal van Pets Place in Nederland en het zesde in de regio Den Haag. Bij Hofstede Dier & Tuin werken achttien mensen, die allemaal overgaan en in dienst komen bij Pets Place.

Hofstede Dier & Tuin werd in 1958 opgericht door Gerda en Aad Hofstede. Het echtpaar leverde destijds kippen en kippenvoer aan bewoners van Voorburg en omstreken. Later werden duiven en andere vogels verkocht, evenals cavia’s en konijnen. In de loop der jaren breidde dit steeds verder uit en werden ook planten en dierbenodigdheden aan het assortiment toegevoegd.

In 1992 namen zoons John en Frans de winkel over en verhuisde Hofstede Dier & Tuin naar de huidige locatie tussen Voorburg en Leidschendam. “

Hofstede Dier & Tuin heeft een zeer uitgebreid assortiment voor dieren- en tuinliefhebbers. Er is onder andere een grote aquariumafdeling, net als afdelingen voor hengelsport en paardensport. Daarnaast is er een dierenkliniek in het pand aanwezig. Het tuincentrum heeft een grote collectie planten en bloemen en alle benodigdheden voor in de tuin.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond