Deel dit artikel
-

Halfmiljoenste overnachting bij Camptoo

Veel eerder dan verwacht realiseerde Camptoo begin deze zomer de verhuur van de halfmiljoenste nacht in een camper, waarbij het online platform bemiddelde.

Het bedrijf begon in 2014 in Den Haag en zag de vraag naar en het aanbod van huurcampers met de jaren gestaag stijgen. Door de uitbraak van het coronavirus, en daarmee de sluiting van veel vakantiegelegenheden, schoot de vraag naar campers omhoog. Immers, de huurder is aan niets of niemand gebonden en kan zonder inperkingen en rondreizen.

Mede-oprichter Martijn Peeters: “Door alle kleurcodes en gesloten grenzen was de camper plotseling het ideale middel om er alsnog veilig en zelfvoorzienend tussenuit te gaan. De afgelopen twee seizoenen regende het echt boekingen.”

Vorige week nam het camperdeelplatform de Deense concurrent Out2Camp nog over, waarmee het in een klap vierhonderd voertuigen in Denemarken en Zweden aan het platform toevoegde. Camptoo is ook actief in Engeland, Finland, Polen en België en richt zich op de VS en Australië.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond