Deel dit artikel
-

Hanneke ten Hove nieuwe hoofd van Accenture Interactive Nederland

Ron Vrijmoet zal de komende weken de leiding over Accenture Interactive Nederland overdragen aan Hanneke ten Hove. Zij wordt wordt per begin 2020 verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering.

Ten Hove heeft een achtergrond in consultancy en technologie. Die expertise wordt in het managementteam gecombineerd met onder meer de expertise in digitale marketing van Viktor van der Wijk van acquisitie Storm Digital en Gijs de Bruijn. Hij is sinds vorig jaar Creative Strategy Director bij Accenture Interactive. Het managementteam zal op basis daarvan verder bouwen aan groei van de organisatie en de integratie van disciplines.

Het nieuwe hoofd van Interactive komt van over van Accenture, waar ze managing director is, en Senior Client Executive van de Communications, Media en Technology Industry Group.

Ron Vrijmoet, wiens bedrijf Mobgen in 2016 de eerste digitale overname van Accenture in Nederland was , blijft vanaf januari 2020 aan als adviseur van het Accenture Interactive-team in Amsterdam. Verder hij zal hij zich weer gaan richten op het ondernemerschap. Details van zijn plannen daarmee zijn nog niet bekend.

Foto: Luca Sartoni (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond