Deel dit artikel
-

Happy Horizon op internationaal groeipad met overname AdBirds

De horizon van de Eindhovense groep Happy Horizon verandert in een klap met de overname van AdBirds uit Amsterdam van een Nederlandse organisatie naar een met lokale activiteiten in zestig landen.

AdBirds is opgericht door voormalig Google- en Facebook-medewerkers en betrekt zijn personeel ook voornamelijk uit die hoek. Hoeveel Happy Horizon voor de organisatie met tweehonderd medewerkers betaalt, houden de partijen voor zich.

AdBirds werkt onder meer wereldwijd voor bedrijven zoals LVMH, Lacoste, PUMA, Pepe Jeans en Hackett. Het is in 2010 opgericht en heeft lokale dekking over de hele wereld. Creative digital agency Happy Horizon neemt alle aandelen van AdBirds over, waarbij het key management aan boord blijft. Met de overname zet Happy Horizon een grote stap op het vlak van internationalisering. Naast de kantoren in zeven Nederlandse steden, heeft de groep nu ook dekking in de rest van de wereld.

Happy Horizon is een snelgroeiende bureaugroep met hubs in Eindhoven, Amsterdam, Utrecht, Tilburg, Den Haag, Apeldoorn en Arnhem. Tot de groep behoren de labels: Happy Talents, Webber, Experius, Vertigo 6, Vortex Agency, Get Hooked, Lequal, Gracious, Viduate, CF Report, Osage, EF2 en nu ook AdBirds. Dat is de zesde overname in pakweg een jaar tijd.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond