Deel dit artikel
-

Happy Horizon koopt Invest Online

Bedrijvengroep Happy Horizon heeft marketingbureau Invest Online uit Apeldoorn overgenomen. In de loop van volgend jaar krijgt de nieuwe dochter een nieuwe naam, die aansluit bij die van de Happy-groep.

De overname vond plaats op 25 oktober en is erop gericht de omvang en capaciteit van de bedrijvengroep te vergroten. Het management werkt met een groeistrategie die erop is gericht om Happy binnen drie jaar te laten groeien tot een van de vijf grootste bureaugroepen in Nederland.

Algemeen directeur Walter van de Wege licht in een persbericht toe: “Het wordt steeds moeilijker om goede online specialisten en programmeurs te werven. Met de overname van Invest Online voegen we naast een mooi klantportfolio tevens in één klap veertig specialisten aan onze groep toe en halen we aanvullende kennis en kunde in huis. Gezien de groeiprognoses, kunnen we die extra capaciteit goed gebruiken. Onze basis ligt in Eindhoven en met Invest Online beschikken we nu bovendien over een springplank naar Midden- en Noord-Nederland.”

Happy Horizon bestaat nu uit twaalf bureaus, verdeeld over Eindhoven, Nistelrode, Apeldoorn en Berlijn.

De verkopende partij is SINA Investment van Bram Versteegh, Thomas van Doorn, Jeroen Steunenberg en Marco Zweekhorst. Hoeveel geld er met de transactie gemoeid is, houden de partijen voor zich.

Foto: Martijn Aukema (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond