Deel dit artikel
-

Happy Horizon koopt marketingbureau Lequal uit Amsterdam

Bedrijvengroep Happy Horizon neemt voor een onbekend bedrag het digitale marketingbureau Lequaul over om zijn positie in Amsterdam te verstevigen.

Met de overname van Lequal en diens achttien medewerkers groeit Happy’s positie in de hoofdstad tot boven de twintig man. Het had zelf al twee man in de hoofdstad en kocht onlangs DigiMonks’ team met drie man daarin. Daarnaast verwierf het onlangs een belang in EEN Media.

Algemeen directeur Walter van de Wege van Happy Group hoopt dat het Amsterdamse team organisch kan doorgroeien tot boven de dertig collega’s.

Tegen Emerce zegt hij: “We zijn nog in de opbouwfase van onze groep en hebben nu met vestigingen in Eindhoven, Nistelrode, Apeldoorn en Amsterdam al een mooi geografische spreiding zowel voor opdrachtgevers als om talent aan te trekken. Onze stip op de horizon is dat we uiteindelijk een groep worden die opereert onder de vlag van enkele sterke labels of mogelijk zelfs maar één label. Daarom starten we de tweede helft van dit jaar al met het clusteren en samenvoegen van labels waardoor we met een betere focus kunnen doorgroeien en -bouwen.”

Happy Horizon bestaat nu uit twaalf labels en telt in totaal 220 medewerkers.

Rick Burgers, de jonge oprichter van Lequal, blijft binnen Happy Horizon aan als managing director van Lequal.

Foto: Metro Centric (cc)

Deel dit bericht

1 Reactie

M.

Ga die Blob eens wassen Happy 🙂

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond