Deel dit artikel
-

Happy Horizon neemt belang in EEN Media

Het netwerk van marketingbureaus Happy Horizon uit Eindhoven verwerft een minderheidsbelang in EEN Media uit Amsterdam.

Directeur Daniël Verhagen ligt toe aan Emerce: “We gaan ook een strategische samenwerking aan. Dat houdt in dat we EEN Media Group gaan ondersteunen en helpen bij het ontsluiten van data, leadgeneratie en e-mailmarketing. Omgekeerd kunnen wij bij EEN Media terecht om voor opdrachtgevers van Happy Horizon specifieke vrouwendoelgroepen te bereiken met campagnes op maat.”

Hoeveel geld met de equitydeal is gemoeid houden de partijen voor zich.

EEN Media is een mediabedrijf met titels Ze.nl, Girlscene.nl, Trendalert.nl en de onlangs aan het portfolio toegevoegde titels Freshhh.nl en Fem-fem.nl. De onderneming richt zich louter op vrouwen.

De investering brengt Happy Horizon ook een voet aan de grond in Amsterdam in letterlijke zin. Verhagen: “Een aantal Happy-collega’s woont in Amsterdam. Zij gaan deels vanuit het kantoor van EEN Media in de Hallen werken. Dat zijn bijvoorbeeld Sindy de Vries, group creative director, en Arthur Detering, managing directer bij Happy Data. Ook voor afspraken met opdrachtgevers uit de regio Amsterdam kunnen we er natuurlijk terecht.”

Onlangs kocht Happy Horizon het bedrijf DigiMonks uit Amsterdam. Er wordt gekeken of en hoe dat team kan aanschuiven bij het kantoor in de Kinkerbuurt.

Foto: FaceMePLS (cc)

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond