Deel dit artikel
-

Happyslider wint ‘Beste Reisidee 2020’

Start-up Happyslider uit Amersfoort heeft gisteren op de Vakantiebeurs-vakdag de prijs ‘Beste Reisidee 2020’ gewonnen na een eindbeoordeling door een jury.

Het winnende concept is een digitale dienst op feedback van klanten te winnen op een simpele en toegankelijke manier. Reizigers krijgen op het moment dat de reisaanbieder of locatie-eigenaar dat wenst een schermpje op hun telefoon waarmee één beoordeling moeten geven, een cijfer. Reizigers willen, zo luidt de onderliggende aanname, geen ellenlange vragenlijsten of enquêtes meer invullen.

Met de inzet van Happyslider kan het klantsentiment zeer fijnmazig realtime worden gemeten door touroperators, campings en hotels. Zelfs tot op het kamernummer. Door het genereren van meer data kan er direct sterk worden gestuurd op betere klantervaring.

De andere finalisten waren Go Here en Via Ella. Beiden bieden diensten om reiservaringen persoonlijker te maken in het aanbod.

Deze wedstrijd om het ‘Beste Reisidee’ is een initiatief van ANVR’s Travel Tomorrow, Emerce, Travel Impact Lab en de Vakantiebeurs.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond