Deel dit artikel
-

Hasseltse startup biedt alternatief voor Blogger en WordPress

Een Hasseltse startup wil de nadelen van blogplatformen WordPress en Blogger wegnemen met een alternatief Small Teaser. Grootste verschil: Small Teaser helpt bloggers aan een publiek.

Berichten worden aangeboden bij thematische blogs, die dan kunnen beslissen of ze de tekst willen opnemen. Dan ook krijgt de schrijver een deel van de advertentie-opbrengsten. Zelf neemt het bedrijf een commissie op alle advertenties.

Bloggers kunnen inloggen met hun Facebook lidmaatschap.

Small Teaser richt zich vooralsnog op Angelsaksische landen, omdat het makkelijker is om Engelstalige berichten te delen.

De financiering komt van investeringsfonds LRM, accelerator The Co-Foundry en enkele business angels waaronder Bart Claeys en Mobile Vikings-oprichters Frank Bekkers en Koen Desmedt.

Deel dit bericht

4 Reacties

van Deurzen

Ehhmmm. WordPress betitelen als blogplatform is wel heel sneu… 25% of meer van de sites op de wereld draait op WordPress. En dat wordt als CMS gezien. Het was misschien ooit ooit ooit lang geleden een blogsetup, maar dat is al heeeeeeeeel lang niet meer zo….

Jan Libbenga (Emerce)

van Deurzen, je gaat weer te snel. WordPress is uiteraard een CMS, maar ook nog altijd een gratis blogplatform. Ga maar kijken op hun site. En ik ken heel wat Nederlanders die daar nog altijd zeer actief gebruik van maken. In totaal gaat het om 56 miljoen gebruikers wereldwijd (versus 60 miljoen die WP als CMS gebruiken op een zelf gehoste site).

Ruth (Small Teaser) - Small Teaser

Dank voor de vermelding!

Tom - TW Products

Het klinkt heel interessant en zie dat ze goed aan de weg timmeren. Voor mensen die het lastig vinden een goede blog te starten zeker een goed alternatief. Het verdienmodel erachter geeft het wellicht net het zetje dat ze nodig hebben om wordpress, als blog, in te ruilen. Hoe dan ook blijft wordpress een wondermiddel met oneindig mogelijkheden, maar dit kan er prima naast bestaan.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond