Deel dit artikel
-

HBO opent brandstore in Amsterdam, deal UPC nabij?

HBO opent maandag een eigen brandstore in de Kalverstraat in Amsterdam. De HBO Experience is speciaal ingericht om consumenten kennis te laten maken met de betaalzender.

De HBO Experience wordt geopend door de Amerikaanse acteur Vincent Piazza, die al seizoenen het personage Lucky Luciano in Boardwalk Empire speelt. Twee weken lang kan men er op verschillende televisieschermen trailers bekijken, naast hologrammen en picture walls. Consumenten kunnen ook op verschillende tablets de dienst HBO Go proberen.

Op de opening van het HBO Experience samenvalt met een aankondiging van kabelaar UPC moet nog worden afgewacht. In Amsterdam is geen ontvangst van HBO mogelijk omdat UPC ongeveer als enige kabelaar HBO – een joint venture van Ziggo en HBO – nog niet doorgeeft.

Beide partijen zitten al heel lang aan de onderhandelingstafel en aanvankelijk leek de introductie in het derde kwartaal plaats te vinden. Dat HBO bij UPC gelanceerd zal worden staat vast: het bedrijf is onlangs al met testuitzendingen begonnen.

Deel dit bericht

2 Reacties

Chris

In Amsterdam is wel HBO ontvangst mogelijk..ontvang het al 4 maanden via Telfort

Marinus van den Elshout

ZALIG !

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond