Deel dit artikel
-

HBO wordt premium partner KPN Play

HBO wordt partner van Play van KPN. Dat heeft het telecombedrijf vanochtend aangekondigd op een persconferentie in Amsterdam. KPN wilde nog niet zeggen wat de nieuwe tv-dienst gaat kosten.

Play van KPN is dit najaar beschikbaar voor iedereen met internet, thuis en onderweg. Dat hoeft geen internet van KPN zelf te zijn. De diensten van Play worden allemaal gebundeld in één app voor zowel iOS als Android. Gecombineerd met Google Chromecast kan alle content bovendien op één televisie worden bekeken.

Naast HBO worden vrijwel alle bekende zenders doorgegeven die ook via de kabel worden aangeboden, de BBC en VRT uitgezonderd. Gebruikers kunnen ook programma’s opnemen en later terugkijken. KPN stelt daarvoor in eerste instantie 200 uur opslagcapaciteit beschikbaar in de cloud. Er komt een maandelijks tarief voor alle content, inclusief HBO en de eigen content die KPN gaat produceren.

KPN zoekt voor de komende maanden 500 toptesters die hun input willen geven op de functionaliteiten en kwaliteiten van Play. Aanmelden voor de testgroep gaat via playvankpn.nl. Afhankelijk van de input wordt ook een startdatum bepaald. De huidige test loopt in elk geval door tot 31 augustus.

Deel dit bericht

2 Reacties

GHF Jansen

Worden klanten die ouder zijn dan geboortejaar 1955 gediscrimineerd. Waarom kunnen zij niet inschrijven? Ik ben van 1945!!! Is mijn abonnementsgeld soms niet goed als all in one glasvezelklant.
Wachtende op een reaktie Uwerzijds.

bert

Play van KPN is dit najaar beschikbaar voor iedereen met internet, thuis en onderweg. Dat hoeft geen internet van KPN zelf te zijn. De diensten van Play worden allemaal gebundeld in één app voor zowel iOS als Android.

Wat klopt hier niet?
App voor Android of iOS ≠≠≠≠ iedereen met internet.
Komaan, gooi dit in de browser. De app is dood, daar zijn zelfs app-shoop bouwers Apple en Google het mee eens.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond