Deel dit artikel
-

Headless hologrammodellen op catwalk Instagram

Bijna een miljoen kijkers zagen op Instagram inmiddels de nieuwe collectie van de Congolese mode-ontwerpster Anifa Mvuemba. Het bijzondere eraan: de clips en de live show op IGTV bevatten onzichtbare modellen: de kleding speelt de hoofdrol.

Drie weken geleden keken er al tienduizenden belangstellenden en fans van haar designs naar het nieuwe werk van de in Amerika woonachtige Congolese. In eerste instantie zou ze dit jaar debuteren op de New York Fashion Week, maar het coronavirus gooide roet in het eten. De ondernemende vrouw besloot om haar presentatie alsnog te houden, maar dan op internet.

Ze liet hologrammen ontwerpen van modellen die vervolgens ontzichtbaar werden gemaakt. Modellen van haar nieuwe kleding werd over de digit-dames heen gedrappeerd en een catwalk werd gevirtualiseerd. De optelsom van het aantal views op Hanifa’s Instagram-accounts gaat inmiddels richting de miljoen.

De resultaten smaken naar meer. De ontwerpster gaat ook de volgende presentatie van een nieuwe collectie in 3D laten renderen.

Modemerke G-Star pakte zijn presentatie onlangs net iets anders aan. Het liet de modellen bij zichzelf thuis door de gangen lopen als waren dat catwalks:

Dit bericht bekijken op Instagram

#GStarRAW #StayAtHomeCatwalk #StayRAWatHome #StaySafe

Een bericht gedeeld door G-Star RAW (@gstarraw) op

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond