Deel dit artikel
-

Hedwig Wassing weg bij Belvilla

Hedwig Wassing vertrekt eind dit jaar al statutair directeur van Belvilla en gaat verder als adviseur van de overkoepelende Leisure Group. Vanwege de verdere integratie van de Groep zal de functie worden opgesplitst en overgenomen door managers in de groepsholding.

Begin 2006 werd Wassing directeur van Eurorelais, de in 1980 opgerichte specialist in de verhuur van vakantiehuizen met toen een jaaromzet van bijna twintig miljoen euro. Na overname en integratie van onder andere Belvilla behaalt @Leisure BR acht jaar later een boekingsomzet van ruim tachtig miljoen euro.

@Leisure gaat nu voor verdere integratie en efficiency binnen de groep, met een breed gevormd groepsmanagementteam bestaande uit drie leden, zo laat het bedrijf weten. Als adviseur zal Wassing een aantal veranderingsprocessen blijven begeleiden op het gebied van Customer Engagement en Big Data, waar hij eindverantwoordelijkheid voor droeg.

Naast zijn management- en directiefuncties bij onder andere KLM, Krasnaplosky/Golden Tulip (nu NH Hoteles), NBTC en @Leisure, is Wassing al 25 jaar actief in verschillende organisaties als adviseur. Op dit moment is hij voorzitter van de Commissie Ecommerce van Thuiswinkel.org en is hij lid van de Strategische Adviesraad van de NHTV in Breda.

Deel dit bericht

1 Reactie

Martijn

Hedwig, bedankt voor de fijne samenwerking!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond