Deel dit artikel
-

HelloFresh Benelux naar 75.000 actieve abonnees

HelloFresh Benelux gaat dit jaar de 75.000 actieve abonnees halen. Dat belooft CEO Maartje Frederiks in een interview dat morgen verschijnt in Emerce magazine. Daarmee heeft de Benelux een groot deel van het totale klantenbestand van de maaltijdbezorger.

Het HelloFresh-concept, waarbij men via een abonnementsmodel gezonde maaltijdboxen kunt bestellen, heeft zijn oorsprong in Duitsland, Berlijn. Daar zetelt sinds de start in 2011 ook het internationale hoofdkantoor, waar de inmiddels zeven lokale vestigingen aan rapporteren.

De startup levert vandaag de dag wereldwijd maandelijks vier miljoen maaltijdboxen. In 2014 aan 172.000 actieve klanten. Cijfers van het aantal actieve abonnees voor de gehele groep dit jaar zijn nog niet bekendgemaakt.

Grootaandeelhouder is Rocket Internet, dat vandaag de dag bijna 52 procent van de aandelen bezit.

‘Binnen de groep doet de Benelux het heel goed’, zegt Frederiks tegen Emerce. ‘Net als vorig jaar verwachten we dit jaar een verdrievoudiging van het aantal abonnees, een verachtvoudiging van het aantal bezorgde maaltijden en een omzetgroei met factor elf.’

Word lid van Emerce voor 119 euro per jaar en ontvang een jaar lang Emerce magazine (zowel print als digitaal) inclusief diverse specials waaronder Emerce 100, de 250 pagina’s dikke eGuide en speciaal ledentarief voor meer dan twintig Emerce-events.

 

Deel dit bericht

1 Reactie

Laura

HelloFresh doet het inderdaad erg goed, en dat het succes gestaagd blijft groeien begrijp ik wel, daarnaast is het een verantwoord concept waarmee bijv mensen met overgewicht in Nederland veel baat bij zouden hebben, wellicht zou het een idee kunnen zijn dat de overheid hierin gaat stimuleren in de vorm van een tegemoetkoming. HelloFresh is niet alleen erg makkelijk maar ook gezond, ze gebruiken alleen verse producten uit de regio, dus je kunt je voorstellen hoe het de plaatselijke economie stimuleert en de gezondheid van vele Nederlanders en daarmee ook dus de bezoekjes aan de dokter en de kosten aan medicijnen drastisch zal verminderen? Of is dit misschien te ver gezocht van mij?

Ik heb HelloFresh zelf ook mogen ervaren en daarmee heb ik een mooi artikel geschreven waarin ik mijn HelloFresh ervaring deel met mensen die nog vragen en of twijfels hebben over dit mooie concept.

Ik hoop niet dat dit als reclame wordt gezien, aangezien dit een oprechte ervaring is. Mijn artikeltje is hier te lezen > http://www.dieet-afvallen.nl/HelloFresh

X Laura.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond