Deel dit artikel
-

HelloFresh in de schappen van Plus Supermarkt

De maaltijden van HelloFresh liggen vanaf deze week in de schappen van alle 260 filialen van supermarktketen Plus. Dat vergroot de zichtbaarheid van het merk en de beschikbaarheid van de producten.

De samenwerking volgt op een proef van drie maanden die tot begin 2018 duurde. De test draaide bij vijf filialen van de keten. Dat smaakte kennelijk naar meer want, zo weet Retailtrends, de samenwerking is beklonken en nationaal uitgerold.

Het verschil met de online verkoop van HelloFresh is dat klanten van Plus geen abonnement bij de online dienst moeten hebben om een dinerdoos te kunnen kopen. De boxen in de winkel worden per stuk verkocht en kosten een tientje. HelloFresh levert een maaltijd voor twee met groenten, vlees of vis en een beschrijving van de bereiding. Iedere zaterdag ligt er een nieuwe box in de schappen.

HelloFresh heeft wereldwijd 2 miljoen actieve klanten, 41 procent meer dan vorig jaar. Het offline verkoopkanaal is nieuw voor de maaltijddienst.

Deel dit bericht

3 Reacties

Barbje

Voor 10 euro kun je zelf een heerlijke maaltijd samenstellen. Waardeloos dat HelloFresh, maar goed voor luie mensen?

Anoniem

@Barbje, HelloFresh kan een redder in nood zijn voor mensen met eetstoornissen,.. mensen die niet genoeg variëren, mensen die geen tijd hebben. Dit is zeker handig! Vóór dat ik met HelloFresh ben begonnen had ik mijn twijfels (voor niets) want het is ideaal. Weg met overconsumptie, je moet niet van alles kopen voor 1 gerecht te maken. Laat staan het zou je duurder uitkomen moest je alles apart kopen in de winkel. Een voorgemaakte en voorverpakte lasagne, hamburger,.. dat is voor “luie” of mensen die druk bezig zijn. Ik zou in het vervolg toch niet direct kritiek leveren op die ‘luie’ mensen want zo te zien kunnen er veel achtegrondliggende redenen zijn om tóch voor HelloFresh te kiezen 🙂 (ps. Ik haal niet uit naar jou maar sta er toch eventjes bij stil met wat je zo direct post zonder er goed over na te denken)

Barbje

Prima over nagedacht. Maaltijdboxen zijn commerciele onzinboxen. En ja, voor luie mensen. Je kunt uitstekend gevarieerd eten wanneer je daar tijd en energie insteekt. Wanneer je een specifiek dieet nodig hebt ga je naar een huisarts en/of dietist ipv aanklooien met een maaltijdbox.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond