Deel dit artikel
-

HEMA, About You en Takeaway bij E-Commerce Live!

Van de verkiezing van de logistieke webshop van het jaar tot Fulfillment & Logistics, er is veel te doen op E-Commerce Live! op 30 mei in de Beurs van Berlage.

Ook dit jaar hoor je cases van bekende merken. Zo heeft HEMA een enorme transitie doorgemaakt. Met een nieuw online platform, een loyaliteitsprogramma, personalisatie en logistieke kansen weet HEMA nu ook online de (web)winkelende consument te vinden en te binden. Raph Schroder, Head of E-commerce, vertelt hoe HEMA grote stappen vooruit heeft gezet met een succesvolle omnichannel strategie.

About You, een van Europa’s snelst groeiende e-commerce bedrijven, is er in de persoon van co-CEO Tarek Müller. De omzet van het bedrijf bereikte vorig boekjaar 135 miljoen euro en zal naar verwachting in 2018 meer dan verdubbelen.

Brenno Misuraca van Takeaway.com gaat het hebben over bestellen met je stem. Takeaway.com was er al vroeg bij. Misuraca zal onder meer laten zien waar voice commerce vandaag de dag staat en wat de impact op de foodbusiness is.

Over vooruit kijken en nieuwe technologieën omarmen, daarover spreekt Annemarie Buitelaar van Marktplaats. Barrières voor handel verdwijnen snel. Data-, cloud- en machine learning creëren relevante persoonlijke ervaringen en maken consumenten steeds succesvoller.

Twee sprekers van Kieskeurig.nl nemen je mee naar november 2017. De markt stond op zijn kop, want Black Friday waaide nu écht over uit Amerika. Bart Brackel (Business Analist) en Kevin van Oosteren (Commercieel manager) laten zien wat Kieskeurig.nl zag gebeuren op dat moment. Gedroeg de oriënterende consument zich anders dan normaal en welke learnings kun jij hier uit halen voor Black Friday 2018?

Emerce Fulfillment & Logistics is een event-in-event (in het verleden apart georganiseerd) over alle aspecten van fulfillment en logistics voor e-commerce.

Je hoort onder meer een case over Dynalogic en Unu motors, leverancier van elektrische scooters. De scooter kan online samengesteld en besteld worden en Dynalogic bezorgt de scooter waar en wanneer de klant dat wil. Op het moment dat Dynalogic vertrekt, is de scooter startklaar.

Roland Slegers van DeliveryMatch gaat het hebben over same-day-delivery. De gevolgen zijn piekvorming in de keten (zowel op de dag en gedurende de week), beperkte trefkans voor de bezorger en gemiste omzet kansen omdat deze methode niet aansluit bij de wensen van de consument.

Ook dit jaar vindt tijdens E-Commerce Live! de uitreiking plaats van Logistieke webshop van het jaar. De presentatie finalisten is van 13.20 tot 13.50 uur in de Berlage zaal. De uitreiking is van 16.40 tot 17.10 uur in de Hoofdzaal.

De toplijst met meest innovatieve e-commerceprofessionals van Nederland wordt dit jaar voor de tiende keer gepubliceerd en gepresenteerd tijdens E-Commerce Live!

De genomineerden zijn (in willekeurige volgorde) Floris Jan Cuypers, Michiel Muller, medeoprichter Picnic, Marcel Peters, CEO en oprichter Bundles, Pieter Zwart, CEO Coolblue, Raymond Klompsma, CEO en medeoprichter Srprs.me, Peter van der Poel, Managing Director IKEA, Guido van Staveren van Dijk, CEO en oprichter Moyee Coffee, Max Klijnstra, CEO en medeoprichter Otrium, Olivier van Duijn, CEO Marktplaats en Jitse Groen, CEO Takeaway.com.

Emerce E-Commerce Live! vindt 30 mei plaats als onderdeel van een driedaagse marathon met Tech Live! en Digital Marketing Live! in de Beurs van Berlage. Kijk voor alle sprekers hier. Kaarten hier.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond