Deel dit artikel
-

High Tech Campus Eindhoven breidt uit met hoogwaardige nieuwbouw aan de A2

High Tech Campus Eindhoven groeit met een nieuw gebied aan de zuidzijde van de Campus. De naam: Lucis.

Lucis One, de eerste van in totaal zeven te ontwikkelen gebouwen, is in volle gang. Bij de verwachte oplevering in het najaar van 2024 telt Lucis One elf verdiepingen en is met 45 meter het hoogste gebouw op de Campus, duidelijk zichtbaar vanaf de A2/N2/A67.

Met een gebouwgrootte van 11.000 m² en te huren units vanaf ca. 500 m² kunnen bedrijven een eigen invulling geven aan de beschikbare werkruimte; van kantoor tot elektrotechnisch lab. De toekomstige zes gebouwen van Lucis bieden ook mogelijkheden voor huisvesting van een enkel bedrijf.

Bedrijven op High Tech Campus Eindhoven hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen; nieuwe technologieën en toepassingen ontwikkelen en deze succesvol introduceren in de markt. Deze combinatie van technologie en business staat centraal in de samenwerkingsverbanden die je op de Campus kunt vinden. Multinationals, MKB-bedrijven, onderzoeksinstituten, servicebedrijven en technostarters ontwikkelen hier samen de technologieën en producten van morgen.

Bedrijven op High Tech Campus Eindhoven hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen: nieuwe technologieën en toepassingen ontwikkelen die oplossingen helpen bieden voor maatschappelijke problemen en vraagstukken én deze succesvol introduceren in de markt. Deze combinatie van technologie en business staat centraal in de talloze samenwerkingsverbanden die je op de Campus kunt vinden.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond